Monday, April 16, 2007

pähkäilee

tulevaisuuttaan. Rehtorinvirastosta tuli tänään paimenkirje, jossa vanhan tutkintojärjestelmän mukaan opiskelevia kehotetaan siirtymään pikkuhiljaa uuteen. Opiskelumotivaatiota ei ainakaan minulla juuri ole, ellen sitten mene lukemaan luovaa kirjoittamista johonkin akateemiseen opinahjoon. Näitä alkaa pikkuhiljaa olla Suomessakin tarjolla.

Ammattia en enää lähde hankkimaan, tai opiskelemaan töihin päästäkseni, pikemmin kiinnostaisi pitää yllä ja kehittää jo hankittua ammattitaitoa. Luultavasti varaan ajan opintopäälliköltä tai opinto-ohjaajalta ja kysyn mitä tehdä puolikkaalla kandintutkinnolla (vanhan systeemin mukaisella).

Oppineen ystäväni Marian seura inspiroi aina välillä palaamaan lukujen pariin, miksei oppineen puolisonkin. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, en kuitenkaan ole maisteri vielä ainakaan tällä vuosikymmenellä.

1 comment:

  1. Sä oot kyllä niin viisas, että jos vain suunnittelisit vähän asioita niin kyllä sä maisterin paperit saisit, toinen juttu sitten on ehditkö sä opiskella, ehkä se luova kirjoittaminen olis hyvä juttu just nyt. Sustahan vois tulla aiheeseen liittyen oikeen asiantuntija, edellytykset on kun kerran oot hyvässä seurassa:).

    ReplyDelete