Muut teokset

Saara Henriksson ja Aino-Maija Leinonen: Railakas rahakirja
Into 2018

Railakas rahakirja opastaa oman talouden saloihin, auttaa tasapainottamaan tulot ja menot ja tarjoaa neuvot parempaan arkeen ilman häpeää – hyvä arki ei vaadi sisustusblogien näköistä elämää eikä selkeälinjaisia tanskalaisia huonekaluja. Keskity olennaiseen ja löydät sen mikä on sinulle oikeasti tärkeää.

Merkkivaatteiden metsästäminen nettikirppareilta ei riitä oman talouden tasapainottamiseen, vaan rahaa pitäisi tulla myös sisään. Rikastumisoppaat kehottavat perustamaan kasvuyrityksiä tai ryhtymään sijoittajaksi, mutta suurimman osan meistä on tultava toimeen omalla työllään.

Unohda CV:n kiillotus. Älä sure rakettimaisen uran puuttumista, vaan ota irti parhaat puolet tilkkutäkkimäisestä koulutuksesta ja kirjavasta työnkuvastasi.

Kirjassa käsitellään valintoja töissä ja koulussa sekä vaihtoehtoja pulmatilanteissa. Kirja tarjoaa vinkkejä myös työn ja perheen yhdistämiseen. Usko että pystyt!

Saara Henriksson ja Aino-Maija Leinonen: Leppoisa opas huusholliin
Into 2014

Miten pestä vessa kahdessa minuutissa tai suunnitella kerralla viikon ateriat? Mitkä ovat ne muutamat siivousvälineet, joilla selviät liasta kuin liasta? Kuinka saada tilaa tavarakaaokseen?

Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan ja simppeliin arkeen. Unohda täydellisyys ja löydä oma tapasi siivota. Huomaat pian, ettei se olekaan niin vaivalloista – oikeilla välineillä se on jopa siedettävää. Pienten rutiinien avulla arki rullaa ja löysäilyyn jää aikaa.

Saara Henriksson, Irma Hirsjärvi ja Anne Leinonen (toim.): Kummallisen kirjoittajat. Opas fiktiivisen maailman luomiseen
Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat 2014

Kuinka ideat syntyvät?
Miten rakenne kannattelee tarinaa?
Miten selittäminen voikin olla tarpeen, ja kuinka lukijaa huijataan?

Kummallisen kirjoittajat eli kirjailijat, tutkijat ja aktiiviset lukijat kertovat tässä oppaassa, miten fiktiivinen maailma rakennetaan. Painotus on fantastisessa kirjallisuudessa, mutta vinkkejä löytyy myös realistisemman kirjallisuuden tekijöille. Astu sisään kummallisen kirjallisuuden kiehtovaan maailmaan.

Arvioita netissä:

Risingshadow - Scifi- ja fantasiakirjat
Todella vaiheessa
Sinisen linnan kirjasto
Morren maailma
Kirjoitan ja luen, siis olen

No comments:

Post a Comment