Sunday, October 23, 2011

Kirjoituskutsu ja novellintuunausta

Kirjoituskutsu: Ursula 2012

Uusrahvaanomainen spekulatiivinen fiktio (URS) tekee uuden aluevaltauksen romanttisen viihteen puolella. Kesällä 2012 ilmestyy ensimmäinen Ursula-lehti, jossa uljaat ritarit pelastavat neitonsa lohikäärmeiltä, tai toisin päin. Ehkäpä kolmikko löytää yhteisymmärryksen yhteisasumisen merkeissä? Vain mielikuvitus on rajana!

Etsimme Ursulaan spefitarinoita, jotka ovat romanttisia ja seksikkäitä mutta samalla myös viihdyttäviä ja hauskoja. Jännitystä ei myöskään tarvitse kaihtaa. Ursulaan saa mielellään kirjoittaa nimimerkillä!

Tarjottavat tekstit lähetetään toimittajille Saaralle (sahenr (a) utu.fi) sekä Teemulle (mestari (a) posliinimestari.net). Ei palkkioita, ei voittoja. Lehti ilmestyy PDF-muodossa netissä sekä omakustanteisena paperiversiona Finnconissa 2012.

Lisätietoja URS-hankkeista: http://urs.fi/

---


STk:n tuunauspajat jatkuvat Tampereella

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat järjestää novellien tuunauskurssin 26.11.2011 Tampereella klo 11-17 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille). Kurssilla hiotaan osallistujien tekstejä kommenttien ja vertaistuen avulla. Pajan vetäjinä toimivat kirjailija Sari Peltoniemi ja sf/f-kriitikko Markku Soikkeli.

Osallistumismaksu on 10 euroa Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajien jäseniltä ja 20 euroa muilta. Pajaan otetaan kahdeksan osallistujaa.

Samana iltana on mahdollisuus osallistua Kosmoskynä-lehden 100:n numeron kunniaksi järjestettävään juhlaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Saara Henriksson

sahenr (a) utu.fi

No comments:

Post a Comment