Wednesday, March 30, 2011

Moby Doll tuli painosta!

Kustantaja soittaa: "Arvaa, kenen kirjaa pitelen juuri kädessäni?"
Moby Doll on siis rantautunut Suomenlahden pohjoispuolelle. Kuinka nopeasti voi posti kulkea parhaimmillaan Helsingistä Tampereelle? En millään jaksa odottaa! En sitten millään!

Kirja julkistetaan virallisesti viikon kuluttua 6.4. Rosebudin Kiasma-kirjakaupassa (Mannerheiminaukio 2). Siellä on julkistamis- ja keskustelutilaisuus klo 16-17. Sinne ovat tervetulleita kaikki kirjallisuuden ja kirjallisten eläinten ystävät, siis ihan kaikki!

Muita kuulumisia: painun viikonlopuksi kirjoittajaleirille Savon sydämeen. Katsotaan sitten, mitä sieltä tulee ulos. Työn alla on vanha sepustus jota olen nyt alkanut raapustaa uusiksi, sana ja lause kerrallaan. Kevätaurinko selvästi piristää, eilen kirjoitin pitkästä aikaa seminaarimatkallani junassa ja bussissa.

Lauantaina 16.4. olen Tähtivaeltajapäivien paneelissa klo 13.15 keskustelemassa aiheesta Suomalainen spekulatiivinen fiktio nyt. Samoin lauantaina 28.5. heilun Maailman kirjat -tapahtumassa lavalla haastateltavana siinä klo 18 jälkeen. Molemmat tapahtumat ovat Helsingissä, niistä lisää myöhemmin.

1 comment:

  1. Hei Saara! Kävin keskiviikkona Inton toimistolla moikkaamassa tyyppejä ja lounastamassa porukalla, ja sain samalla mukaani tuoreen kirjasi. Olenkin jo aloittanut sen lukemisen ja tykästynyt tarinaan kovin. :) Kannet ovat myös tosi kauniit! Hassua vain lukea kirjaa, jonka liepeen kirjailijaesittelyä on ollut tekemässä, vaikka itse kirjaa en ollut vielä lukenut. :-D Blogissasi on tosi nätti taustakuva.

    ReplyDelete