Tuesday, June 19, 2007

Syksy

Olen nyt virallisesti ilmoittanut työnantajalleni, että en ole syksyllä käytettävissä. Vähän haikea olo, mutta puolentoista tunnin työmatka on liian pitkä. Toisaalta, jos hankkisin Helsingistä asunnon, taloudellinen hyöty olisi plus miinus nolla. Syksyn suunnitelmissa on haku Turun yliopiston luovan kirjoittamisen koulutusohjelmaan. Jos en pääse, niin se on kolaus itsetunnolleni, ei muuta. Joudun ravaamaan Helsingin sijaan Turussa, mutta vain kolmena päivänä viikossa, enkä joudu tekemään niin pitkää päivää.

Luovasta kirjoittamisesta saisin yhden lyhyen sivuaineen, joka minulta puuttuu. Opinnot ovat muutenkin levällään, lähinnä kirjatenttejä ja esseitä sekä jotain kieliopintoja olisi seuraavaksi vuorossa. Ehkä en ole tarpeeksi kunnianhimoinen, kun lähtökohtani on tehdä opintoja vähän valmiimmaksi, ei valmiiksi?

Luultavasti haen viimeistään kesätöihin samaan paikkaan taas ensi vuonna. Jotenkin ne opinnotkin pitää maksaa.

1 comment:

  1. Itse sain nyt keväällä valmiiksi nuo luovan kirjoittamisen aineopinnot, ja voin kyllä suositella sivuainetta lämpimästi. Opettajat ovat asiantuntevia ja kirjoittajien seurasta saa kummasti virkeyttä muuhunkin opiskeluun. Toivottavasti tulet valituksi!

    ReplyDelete