Friday, April 15, 2011

Kohti Helsinkiä ja Tähtivaeltaja-päivää!

Huomenna kannattaa varautua hirmuiseen rymistykseen, kun Tähtivaeltaja-päivä saapuu pääkaupunkiin. Itse esiinnyn tapahtumassa paneelikeskustelussa klo 13.15 otsikolla Reaalifantasiaa vai dystopiaa? Kotimainen spekulatiivinen fiktio nyt. Keskustelussa pohditaan, millaista on suomalainen tieteis- ja fantasiakirjallisuus vuonna 2011. Paikalla Vesa Sisättö (pj), Saara Henriksson, Tuomas Saloranta, Tiina Raevaara ja Petri Salin. Luvassa tiukkaa ajatustenvaihtoa, kannattaa tulla kuuntelemaan ja väittämään vastaan!

Tapahtuman kunniavieraat Jeff ja Ann VanderMeerin ehdinkin tavata jo toissapäivänä heidän Suomen-kiertueensa Tampereen pysäkillä. Työpaja poiki useita ajatuksia, niistä lisää myöhemmin.

TÄHTIVAELTAJA-PÄIVÄ 2011

Kunniavieraina
Ann ja Jeff VanderMeer

Lauantai 16. huhtikuuta 2011
Kello 12.00–02.00.
Ilmainen sisäänpääsy, K18

Ravintola Pohjanhovi-sali
Domus Academica, Hietaniemenkatu 14 B

Kaksitoista tuntia scifiä ja fantasiaa, viihdettä ja asiaa!

4 comments:

 1. Millainen Tähtivaeltaja-päivä sitten oli? :)

  ReplyDelete
 2. Tähtivaeltajapäivä oli sangen mainio! Oman paneelini lisäksi ehdin kuunnella Jeff ja Ann VanderMeerin mainion haastattelun, jonka veti Toni Jerrman. Ja tapasin söpöjä kirjailijoita, kuten Tiina Raevaaran ja J.Pekka Mäkelän, joka pomppasi paneeliimme viime hetkellä paikkaamaan Petri Salinia.

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa hyvältä!

  Onneksi olkoon Hesarin arvostelusta ja pääsystä Hesarin esikoiskirjakilpailuun. :)

  ReplyDelete
 4. Ei kun esikoiskirjakilpailun kilpailijathan julkistetaan vasta lokakuussa... Sori! Luin ensiksi lehdestä väärin. Well, sulla on hyvät mahdollisuudet päästä kisaan!!

  Tein muuten pienen arvion kirjastasi blogiini. :)
  http://sateenkaarenmaalari.blogspot.com/

  ReplyDelete